София град
София,
България
23.3260106
42.6964917
UserLikes
Име: SILVER SEA - ОБРАБОТКА НА ТВЪРДИ НАСТИЛКИ
Адрес: София, София град
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://silverseabg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Индустриално почистване
Дейност:

Шлайфането на твърди и естествени настилки.

Ключови думи: твърди настилки, шлайфане, твърди настилки, естествени настилки, мрамор

CATALOG.BG > SILVER SEA - ОБРАБОТКА НА ТВЪРДИ НАСТИЛКИ



Facebook





За нас

Фирма СИЛВЪР СИЙ съществува от около две години. Занимаваме се със обработка на твърди настилки от около десет години и сме натрупали богат опит в тази сфера. Работили сме в други водещи фирми в бранша. Стараем се винаги да положим максимални усилия за да бъдат нашите клиенти доволни от постигнатите резултати. Стремим се да попдържаме максимално добри цени и услуги. Шлайфането на твърди и естествени настилки / мрамор, мозайка, гранит, варовик и др./ е процес който се извършва с еднодискова роторна машина с помоща на вода. На машината се закрепят различни по абразивност диамантени дискове. Със тяхна помощ се отнема от горния захабен слой на съответната настилка. Това е грубана обработка на настилката, която я подготвя за следващият процес на обработване, полиране. Полирането се извършва с диамантени дискове с последователна все по ниска абразивност за получаване на по-добра гладка повърхност, за изпъкване на елементите от настилката придаващи нейната красота и естественост. Завършващият процес е нанасяне върху подготвената вече повърхност на два слоя емулсии наречени импретнанти / запечатки/.


Импрегнантите са различни по вид и ефект в зависимост то настилката и желания ефект. След пълното изсъхване на запечатката същата може да бъде излъскана допълнително със специални падове без употребата на вод. В зависивост от това как е била поддържана настилката, може да се извърши само сваляне на старата запечатка , преполиране и импрегниране.


Нашата дейност включва и други сектори като машинно изпиране на килими, мокети, велтери, изпиране на мека мебел, пране на автомобилни седалки , машинно измиване на мрамор, мозайка, гранит, варовик, гранитогрес, теракот, ламинат, алтро, линолеум и други твръди или PVC настилки. Извършвамеи почистване след ремонтни дейности , почистване на дограми, прозорци, витрини, первази, щори, фаянс. Предлагаме абонаментно или еднократно почитсване на офиси, стълбища, входове, домове, боядисване на цокли и парапети. В рамките на София-област извършваме безплатен оглед на обекта.

 
Открийте ни в Google+